JULEHILSEN FRA MONGOLIA


Julehilsen fra familien Jonasmo i Mongolia

 

Kjære alle sammen!
Tusen takk for at dere er med og samler inn penger til arbeidet i Mongolia. I løpet av disse årene med misjonsprosjekt i Mongolia har dere vært med på mye her ute. 
-Vi jobber jo blant to folkegrupper, og det mongolske folket er mer nådd enn den muslimske folkegruppa vi også jobber blant. De mongolske har flere menigheter her i Khovd, mens blant de muslimske fins det så langt jeg vet bare ei kirkegruppe. Vi låner vekk en ger/telt til denne gruppa hver søndag, slik at de kan ha gudstjeneste. Denne gruppa er ledet av en amerikansk pastor. Av våre egne utsendinger har vi noen som jobber med bibelgrupper, og i en lokal familie ønsker de nå å døpe 6 barn - og en av mine driver nå på med dåpsopplæring i denne familien. Det er fantastisk! Disse barna snakker ikke mye om troen sin med andre, kun om de har kristne venner, og de er det få av. De risikerer en del ved å si det, så de holder det mye for seg selv. Vi jobber også lavt og sensitivt i denne gruppa. Men noe skjer - og Gud jobber! 
-Prosjektet vårt med barn med funksjonsevne går sin gang, og det blir lagt merke til at vi er med og gjør en forskjell, og det er jo derfor vi er her. Vi håper bare at forskjellen vil vare - at de lokale selv fortsetter å behandle barn med nedsatt funksjonsevne bra - også når prosjektet en dag tar slutt.
-Prosjektet med aktivitetsparken går også sin gang - og isbanen er en like stor suksess i år som i fjor - vi har mange hundre glade barn innom hver dag. I år kommer enkelte lokale frivillig og melder seg som frivillige hjelpere, og det er veldig gøy. Dette er en fantastisk møteplass med muligheter som bare Gud vet hva Han vil bruke til. Kjetil leder dette prosjektet. 
-Rita leder alt sammen, og jobber altfor mye, men er på rett plass og det gir mening. Barna har det bra, og nå i jula er vi samlet alle 7, og det er godt.

Joh 1,5: 
" Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det."
Jesus er lyset og den vonde er mørket. Den vonde kommer aldri til å overvinne Jesus, og mørket kommer aldri til å overvinne lyset. Et lite lysglimt kan lyse opp et mørkt rom - men et lite mørkeglimt kan ikke formørke et lyst rom.

Vi ønsker dere alle en fin julaften og ei velsigna jul og et godt nyttår. Følg oss på NLM Mongolia facebook eller Instagram om dere har lyst. Tusen takk for all forbønn og alle gaver - vi trenger begge deler. Takk for at dere er med på å tenne lys i Mongolia!

Hilsen Rita
 

Tilbake