LysVåken 14. - 15. november i Eiken oppdatert


Her er oppdatert informasjon om Lys Våken

 

Nå kan du melde deg på LysVåken. Du finner påmeldingen her

Kjære 5.-klassing!
Vi gleder oss til å treffe så mange som mulig av dere til søndag. Siden vi må være forsiktige med smittevern, må vi gjøre en endring som kanskje er litt dum: Vi kommer ikke til å overnatte i kirka. 
Det er sikkert noen av dere som blir litt skuffet over det, men vi tror at vi likevel skal få en fin lørdagskveld, og en fin søndag i kirka. 
Siden vi ikke skal overnatte, velger vi å bruke lørdagen også i Eiken kyrkje. På lørdagen skal vi spise noe godt, sikkert lære noe nytt😉, forberede oss litt til søndagen, og se film.  Vi samles kl. 17.00 og avslutter kl. 21.30. Ta med uteklær etter værforholdene, og gjerne ei lommelykt! Og når dere har fått sovet godt hjemme i deres egne senger, møtes vi til gudstjeneste i Eiken kyrkje på søndag. Den begynner kl. 11, og den blir bare for 5.-klassingene og deres familier. Det er invitert 14 5.-klassinger, og vi kan bare ta imot 50 til sammen i kirka. Så resten av bygda får sitte og se gudstjenesten på Youtube😊 https://youtu.be/dx4AagA5SBY
På gudstjenesten ber vi om at dere melder på 5.-klassingen + de som blir med fra familien. Påmelding til gudstjenesten finner dere på nettsida vår: www.haegebostad.kirken.no/påmelding
Når vi har påmelding til gudstjenesten, kan vi sikre at alle 5.-klassingene får plass til noen av sine. (Så får vi heller sende ut melding viss vi ser at noen ikke kan ta med seg alle dem de har ønsket. Jo før dere får meldt dere på, jo bedre.)
Hjertelig velkommen på Lys Våken!

Hilde Senumstad Olsen – Lys Våken-leder
Bernt Rune Sandrib - sogneprest
 

Tilbake