Sammen som kirke i hele verden - Mongolia


STØTT EIKEN  KYRKJELYDS MISJONSAKSJON FOR MONGOLIA

I TIDA FRAM TIL ST.HANS TAR VI ET KRAFTTAK FOR MISJONSARBEIDET VÅRT:

Familien Jonasmo fra Eiken i Hægebostad har i flere år og gjennom flere perioder stått i tjeneste for misjonsarbeid i Mongolia v/Norsk Luthersk Misjonssamband. Under aksjonen "Sammen som kirke i hele verden" vil vi utfordre hverandre til å gi en ekstra raus gave. Gaven kan du gi på VIPPS: 106188 – og velge «Mongolia -Sammen ……» (eventuelt med skattefritak). Du kan også gi via bankoverføring i nettbanken dersom du foretrekker det kontonummer: 3123.12.00048 og merke tydelig med «Sammen som kirke»). 

"Sammen som kirke i hele verden" varer fra Kristi himmelfartsdag til St. Hans. 

GI MED SKATTEFORDEL: Gir du minst kr. 500,- til menigheten gjennom et kalenderår, er du berettiget til å få beløpet fratrukket på skatten. Gave til "Sammen som kirke i hele verden"-aksjonen kan inngå i minstebeløpet. Eller: Gir du kr. 500,- eller mer til denne aksjonen, er du allerede fradragsberettiget. Velger du å gi med skattefradrag, innebærer det at du automatisk gir oss fullmakt til å innhente ditt personnummer.

Er du registert som giver, og foretrekker å gi via bankgiro, kan du bruke kontonummer som er nevnt ovenfor i artikkelen, med de samme skattebetingelsene.
 

Tilbake